Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, bir ortaklık kurulacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada fermuarın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde bir çok huzursuzluk olabilir.

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fermuarı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada fermuar almak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, malının ve parasının da artacağına, şansının ve bahtının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta fermuarı görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon fermuarı görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada fermuar açık görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fermuar görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, hep dinç ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada açık fermuar görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, her daim temkinli olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments