Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fermuar açık görmek

Rüyada fermuar açık görmek

Rüyada fermuar açık görmek ailesi ile mutlu olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada fermuar açık gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Rüyada açık fermuar görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine işaret eder.

Rüyada fermuar açık görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, gelirinin garanti olacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz fermuar görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada bozuk fermuar görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Rüyada kapalı fermuar görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada fermuar dikmek saygınlığının da artacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta fermuarı görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, istenmeyen olayların olacağına, kazancını arttıracağına inanılır.

Rüyada pantolon fermuarı görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, mahsullerin fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments