Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık fermuar görmek

Rüyada açık fermuar görmek

Rüyada açık fermuar görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, her zaman şükür içinde olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık fermuar gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin da düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada fermuar açık görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine alamet eder.

Rüyada açık fermuar görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada fermuar dikmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada fermuar açmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fermuar kapatmak şükredeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada fermuar görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret eder.

Rüyada bozuk fermuar görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada çanta fermuarı görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments