Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fermuar görmek

Rüyada fermuar görmek

Rüyada fermuar görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sorunların üstesinden geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına inanılır.

Rüyada fermuar gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada fermuar görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada fermuarlı elbise görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk fermuar görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı fermuar görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada çanta fermuarı görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon fermuarı görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Rüyada fermuar almak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, dua alacağına, variyetinin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments