Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fermuarı görmek

Rüyada fermuarı görmek

Rüyada fermuarı görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fermuarı gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada pantolon fermuarı görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Rüyada açık fermuar görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada fermuarlı elbise görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çanta fermuarı görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz fermuar görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fermuarı görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı fermuar görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fermuar çekmek kısmetin bollaşacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, zor günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments