Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fermuar almak

Rüyada fermuar almak

Rüyada fermuar almak zafer elde edileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada fermuar almak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişiler için normalin dışında şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada fermuar açık görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz fermuar görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada açık fermuar görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fermuar dikmek işyerini kapatacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kapalı fermuar görmek maddi kayıpların sona ereceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fermuar kapatmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada fermuarı görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta fermuarı görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hastalıklarının son bulacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments