Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fermuar çekmek

Rüyada fermuar çekmek

Rüyada fermuar çekmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fermuar çekmek gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Rüyada fermuar çekmek zenginliğe, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada kapalı fermuar görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, kendisini eve kapatacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk fermuar görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, kişinin fena halde yanılacağına inanılır.

Rüyada fermuar görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada fermuar kapatmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada fermuar dikmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet eder.

Rüyada fermuarlı elbise görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments