Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk fermuar görmek

Rüyada bozuk fermuar görmek

Rüyada bozuk fermuar görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk fermuar gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Rüyada bozuk fermuar görmek hayallerinin gerçek olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada fermuar görmek geçim derdine düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fermuar açık görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada fermuar kapatmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada pantolon fermuarı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz fermuar görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada açık fermuar görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fermuarı görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments