Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı fermuar görmek

Rüyada kapalı fermuar görmek

Rüyada kapalı fermuar görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı fermuar gördüyseniz:

  • Tutulma esnasında, ihtiyacınız varsa, mutlaka destek alın.

Rüyada kapalı fermuar görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, yükünün hafifleyeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada fermuar görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada açık fermuar görmek gitmediği yerlere gideceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kavgaların büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada pantolon fermuarı görmek zararlarını telafi edeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına yorulur.

Rüyada fermuarlı elbise görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına işarettir.

Rüyada çanta fermuarı görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada fermuar kapatmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, her anlamda feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments