Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fermuar dikmek

Rüyada fermuar dikmek

Rüyada fermuar dikmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, umutların biteceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fermuar dikmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif birarada ivme kazanabilir.

Rüyada fermuar dikmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fermuar kapatmak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya delalet etmektedir.

Rüyada kapalı fermuar görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada çanta fermuarı görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz fermuar görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalet eder.

Rüyada açık fermuar görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada fermuar açmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments