Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ferah bir ev görmek

Rüyada büyük ferah bir ev görmek

Rüyada büyük ferah bir ev görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük ferah bir ev gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada büyük ferah ev görmek kötü günlerin geride kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Rüyada büyük ferah bir ev görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel ferah ev görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz ferah ev görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlık ferah ev görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ferah bir eve taşınmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments