Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava girmek ve ağlamak

Rüyada sınava girmek ve ağlamak

Rüyada sınava girmek ve ağlamak iç dünyasının da güzelleşeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada sınava girmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Rüyada sınava girmek ve ağlamak yepyeni projelerle uğraşacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Rüyada türkçe sınavına girmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, onu doyasıya yaşayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret eder.

Rüyada sınava kalemsiz girmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli sınava girmek itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada din kültürü sınavına girmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulur.

Rüyada sınava girmek kopya çekmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada fizik sınavına girmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olmak sevdiklerini de koruyacağına, helal rızık elde edeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments