Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lise forması giymek

Rüyada lise forması giymek

Rüyada lise forması giymek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, huzurlu günlerin geleceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına işaret eder.

Rüyada lise forması giymek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada lise forması giymek mutluluğunun artacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lise üniforması giymek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada doktor forması giymek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Rüyada milli forma giymek kısmetlerinin bollaşacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada askeri forma giymek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul formasi giymek akıllı adımlar atacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi forma giymek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunların günden güne azalacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada futbolcu forması giymek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments