Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fazla oda görmek

Rüyada fazla oda görmek

Rüyada fazla oda görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine yorulur.

Rüyada fazla oda gördüyseniz:

  • Belli konularda bilgi edinme talebinizde ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada fazla oda görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla oda görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kadın görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulur.

Rüyada birden fazla yorgan görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla ünlü görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada fazla kağıt para görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işarettir.

Rüyada çok fazla kıyafet görmek ün salacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, işinde terfi alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments