Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla kıyafet görmek

Rüyada çok fazla kıyafet görmek

Rüyada çok fazla kıyafet görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, iş ve mekan değiştireceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada çok fazla kıyafet gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Rüyada birden fazla kıyafet görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla kıyafet görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla silah görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla elbise görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işarettir.

Rüyada birden fazla koyun görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada birden fazla polis görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada birden fazla tuvalet görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla bebek emzirmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments