Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fazla kağıt para görmek

Rüyada fazla kağıt para görmek

Rüyada fazla kağıt para görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada fazla kağıt para gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Rüyada fazla kağıt para görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çok fazla kağıt para görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada çok fazla demir para görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, alim ve bilge insan olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulur.

Rüyada fazla para üstü almak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada para üstünü fazla almak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada birinden fazla para almak insanların alım gücünün azalacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla bozuk para görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments