Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye yolmak

Rüyada fasulye yolmak

Rüyada fasulye yolmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, fakirliğinin biteceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye yolmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Rüyada fasulye yolmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, kazancın ikiye katlanacağına yorulur.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada fasulye sulamak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fasulye içi görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments