Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ıslatmak

Rüyada birini ıslatmak

Rüyada birini ıslatmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada birini ıslatmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada bulgur ıslatmak onlardan büyük hayır göreceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Rüyada ıslanmış yorgan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalettir.

Rüyada birini ıslanmış görmek şansın kaçacağına, rahat bir döneme girileceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Rüyada fasulye ıslatmak iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinç ıslatmak borçların kısa sürede kapanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuza girip ıslanmamak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada altına ıslatmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ısten kovulmak programların ve projelerin tutmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments