Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farklı şehire girmek

Rüyada farklı şehire girmek

Rüyada farklı şehire girmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, isteklerine kavuşacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farklı şehire girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Rüyada farklı şehire girmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, dertlerin sona ereceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işarettir.

Rüyada farklı bir şehirde olmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehire girmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir şehire girmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada saçı farklı renk görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada farklı bir ülkeye gitmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüya gördüğünü fark etmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada bir ağaçta farklı meyveler görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments