Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehire girmek

Rüyada başka bir şehire girmek

Rüyada başka bir şehire girmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, işlerini yoluna sokacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulur.

Rüyada başka bir şehire girmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada başka bir şehire girmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kazancı arttıracağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada farklı şehire girmek sermayesinin harcandığına değeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehire girmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalettir.

Rüyada başka bir şehirde yaşamak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehirde gezmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işarettir.

Rüyada kendini başka şehirde görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir şehirden ev almak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka şehirde ev görmek insanlar tarafından tanınacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments