Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ağaçta farklı meyveler görmek

Rüyada bir ağaçta farklı meyveler görmek

Rüyada bir ağaçta farklı meyveler görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada bir ağaçta farklı meyveler gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Rüyada bir ağaçta farklı meyveler görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulur.

Rüyada rüya gördüğünün farkında olmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işarettir.

Rüyada farklı dil konuşmak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, yeni bir çevre edinileceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabılarının farklı olduğunu görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farklı boyuta geçmek işlerdeki karın artacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kötü ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farklı insanlar görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments