Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir şehire girmek

Rüyada yeni bir şehire girmek

Rüyada yeni bir şehire girmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, ekmeğinin verimli olacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir şehire girmek gördüyseniz:

  • Belli gelişmeler bazı konularda harekete geçmeyi veya mükemmeliğinizi göstermeyi gerektiriyor olabilir.

Rüyada yeni bir şehire girmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada farklı şehire girmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehire girmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehir görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir şehire gitmek işinde verimsiz olacağına, çocuklarının fazla olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada yeni eve girmek ömür boyu süreceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir odaya girmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yeni bir işe girmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments