Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya gördüğünü fark etmek

Rüyada rüya gördüğünü fark etmek

Rüyada rüya gördüğünü fark etmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işarettir.

Rüyada rüya gördüğünü fark etmek gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Rüyada kişiyi farklı görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki ayağında farklı ayakkabı görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine inanılır.

Rüyada farklı bir eve taşınmak maddi güç sahibi olacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada kendini farklı cinsiyette görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, işlerinin hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada teki farklı ayakkabı giymek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı farklı renkte görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki farklı terlik giymek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada farklı şehire girmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments