Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi yakmak

Rüyada fareyi yakmak

Rüyada fareyi yakmak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, geriye doğru gideceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Rüyada fareyi yakmak gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada fareyi yakmak ailesini de mutlu edeceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına delalet eder.

Rüyada fare yakmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Rüyada fareleri yakmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalettir.

Rüyada sütü yakmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa yakmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada kendi eline kına yakmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalettir.

Rüyada ölüleri yakmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments