Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yakmak

Rüyada fare yakmak

Rüyada fare yakmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret eder.

Rüyada fare yakmak gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada fareleri yakmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada fareyi yakmak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yakmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına yorulur.

Rüyada ev yakmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, dertlerin son bulacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle ateş yakmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine yorulur.

Rüyada kumaş yakmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Rüyada telefon yakmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments