Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüleri yakmak

Rüyada ölüleri yakmak

Rüyada ölüleri yakmak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüleri yakmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada ölüleri yakmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada ölü birini yakmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ölü birine kına yakmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün eline kına yakmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü insanı yakmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ölüye kına yakmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, statü atlayacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü yakmak hükmünün geçmeyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü yakmak işinde aranan biri haline geleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments