Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi hissetmek

Rüyada fareyi hissetmek

Rüyada fareyi hissetmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet eder.

Rüyada fareyi hissetmek gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Rüyada fare hissetmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi hissetmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölüm acısını hissetmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada öpüştüğünü hissetmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine alamet eder.

Rüyada sıcaklığı hissetmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşk hissetmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek hırsızlık yapacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments