Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcaklığı hissetmek

Rüyada sıcaklığı hissetmek

Rüyada sıcaklığı hissetmek işlerin daha kötüleşeceğine, gönül kapılarının açılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine rivayet eder.

Rüyada sıcaklığı hissetmek gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada elin sıcaklığını hissetmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin sıcaklığını hissetmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sıcaklığını hissetmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sıcaklık hissetmek hayal kırıklığına uğrayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, keyfinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin sıcaklığını hissetmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, huzursuzlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin elinin sıcaklığını hissetmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalettir.

Rüyada sıcaklığı hissetmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments