Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare hissetmek

Rüyada fare hissetmek

Rüyada fare hissetmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, büyük bir işe kavuşacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare hissetmek gördüyseniz:

  • Bilgi arayışları, krediler veya maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada fare hissetmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, büyük bir özgüven kazanacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada fareyi hissetmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada gerçekten hissetmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada şeytan hissetmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin nefesini hissetmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir ömür olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem hissetmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilişkiye girdiğini hissetmek dertlerin sonlanacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşk hissetmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments