Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşk hissetmek

Rüyada aşk hissetmek

Rüyada aşk hissetmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada aşk hissetmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, taşınma, dekorasyon ya da tadilat türünde işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

Rüyada aşk hissetmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işarettir.

Rüyada aşkı hissetmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, işinden çıkarılacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada aşk sözleri duymak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada aşk itirafı almak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada aşk şiiri görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Rüyada evli biriyle aşk yaşamak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşk çeşmesi görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments