Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işarettir.

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine yorulur.

Rüyada görünmeyen varlık hissetmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cin varlığını hissetmek hırpalanacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinlerin varlığını hissetmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada cinin varlığını hissetmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada cin varlığı hissetmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada şeytanın varlığını hissetmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada üç harflilerin varlığını hissetmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bir sıkıntıya girmeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments