Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareye taş atmak

Rüyada fareye taş atmak

Rüyada fareye taş atmak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada fareye taş atmak gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada fareye taş atmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, dünya malının çoğalacağına, sorunların hallolacağına delalettir.

Rüyada fareyi atmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, o kapıyı kapatacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareyi camdan atmak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada fareye tekme atmak ilim ve irfan sahibi olunacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada fare ölüsü atmak şüpheli bir olay yaşanacağına, bir şeyden zarar görmeye, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ölü fareyi atmak arkasından gıybet edeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına tabir olunur.

Rüyada fareyi tutup atmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayata küseceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi çöpe atmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments