Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi çöpe atmak

Rüyada fareyi çöpe atmak

Rüyada fareyi çöpe atmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi çöpe atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada fareyi çöpe atmak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Rüyada çantayı çöpe atmak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı çöpe atmak desteksiz kalacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hak yolundan ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çöpe et atmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına delalettir.

Rüyada eşyayı çöpe atmak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabıları çöpe atmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine işarettir.

Rüyada yumurtayı çöpe atmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorabı çöpe atmak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments