Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi atmak

Rüyada fareyi atmak

Rüyada fareyi atmak işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada fareyi atmak gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Rüyada fareyi tutup atmak yapacağı planların altüst olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada fareye taş atmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada fare ölüsü atmak çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet eder.

Rüyada fare atmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare evden atmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi dışarı atmak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare tutup atmak düşmanını alt edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments