Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü fareyi atmak

Rüyada ölü fareyi atmak

Rüyada ölü fareyi atmak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü fareyi atmak gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Rüyada ölü fareyi atmak verilen  sözlerin tutulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada fare ölüsü atmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, herkesin önünde olacağına inanılır.

Rüyada fareyi atmak işlerinden belirsizlik olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, hasta ve üzgün olacağına işarettir.

Rüyada fareyi tutup atmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, maddi güç sahibi olacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada fareye taş atmak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına yorulur.

Rüyada fare atmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare tutup atmak yeni hobiler edinileceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine rivayet eder.

Rüyada fareyi çöpe atmak işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments