Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareye su içirmek

Rüyada fareye su içirmek

Rüyada fareye su içirmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, düşmanlarına da dost olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, imkânların günden güne azalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada fareye su içirmek gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Rüyada fareye su içirmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına yorulur.

Rüyada bardak bardak su içtiğini görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, kararlar alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına inanılır.

Rüyada verilen suyu içmemek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kişinin gönlünü alacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada içme suyu aramak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu balon görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi su içerken görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, küskünlüklerin oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içi su dolu görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken su içtiğini görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments