Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi su içerken görmek

Rüyada kediyi su içerken görmek

Rüyada kediyi su içerken görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kadim dostlar edineceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına inanılır.

Rüyada kediyi su içerken gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgiler maddi durumunuzu, sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi veya kişisel anlaşmalarınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada su içen kedi görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine işarettir.

Rüyada kediye su içirmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi su içerken görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada kedinin süt içtiğini görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine inanılır.

Rüyada kedi yavrusuna süt içirmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya inanılır.

Rüyada kediye süt içirmek hep dinç ve genç kalacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada süt içen kedi görmek kişinin adeta gençleşeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini su içerken görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, hayallerinin peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments