Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken su içtiğini görmek

Rüyada oruçlu iken su içtiğini görmek

Rüyada oruçlu iken su içtiğini görmek afiyette olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken su içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Rüyada oruçlu iken su içtiğini görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken su içmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek şansın ve kısmetin kapanacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken kusmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken erik yemek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada oruç iken çay içmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments