Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek

Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek

Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada farenin kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • Ev hayatınz da hala rahatsız edici durumdadır.

Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, iftiraya maruz kalınacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine işaret eder.

Rüyada fareyi ısırmak iş hayatında iniş yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek önemli işler yapacağına, tebrik edileceğine, kötülüklerden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada kendini fare ısırdığını görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine işarettir.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yetkili bir göreve atanacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fare ısırdığını görmek çok zengin olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments