Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin büyüdüğünü görmek

Rüyada farenin büyüdüğünü görmek

Rüyada farenin büyüdüğünü görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, muradına eremeyeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada farenin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada farenin büyüdüğünü görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada balıkların büyüdüğünü görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, işinden çıkarılacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet eder.

Rüyada göğsünün büyüdüğünü görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada kendi göğsünün büyüdüğünü görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada memenin büyüdüğünü görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Rüyada ağaç büyüdüğünü görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments