Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memenin büyüdüğünü görmek

Rüyada memenin büyüdüğünü görmek

Rüyada memenin büyüdüğünü görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, her nimetin lezzetine varacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada memenin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı geliştirebilir veya daha çok sosyalleşebilirsiniz.

Rüyada memenin büyüdüğünü görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Rüyada memesinin büyüdüğünü görmek maddi olarak zarar edileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, kendi işinin sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kendi memesinin büyüdüğünü görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada memelerinin büyüdüğünü görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kazancın devamlı olacağına işaret eder.

Rüyada ağaç büyüdüğünü görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, markasını duyuracağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına alamet eder.

Rüyada kulaklarının büyüdüğünü görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments