Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkların büyüdüğünü görmek

Rüyada balıkların büyüdüğünü görmek

Rüyada balıkların büyüdüğünü görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, geçim derdinin olmayacağına, sorunlarından arınacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada balıkların büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Rüyada balıkların büyüdüğünü görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balığın büyüdüğünü görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına delalet eder.

Rüyada göğsünün birinin büyüdüğünü görmek yeni işler peşinde koşulacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına işarettir.

Rüyada dişlerinin büyüdüğünü görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet eder.

Rüyada bebeğinin büyüdüğünü görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, şifa ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının büyüdüğünü görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işarettir.

Rüyada evi büyütmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments