Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, elinize para geçeceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalettir.

Rüyada işyerini büyütmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, gözyaşına boğulacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Rüyada evin büyüdüğünü görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek insanların birbirine kenetleneceğine, mesleğinde atılım yapacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odanın büyüdüğünü görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini büyütmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada memenin büyüdüğünü görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Rüyada dişlerin büyüdüğünü görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments