Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmekten korkmak

Rüyada evlenmekten korkmak

Rüyada evlenmekten korkmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, takdir toplayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenmekten korkmak gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Rüyada evlenmekten korkmak rahat bir hayata adım atılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada gözden korkmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada camide korkmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada kardeşinden korkmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada namazda korkmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sığırdan korkmak malının ve parasının da büyüyeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehennemden korkmak bir sebeple kendi içine kapanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cin görüp korkmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments