Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveden korkmak

Rüyada deveden korkmak

Rüyada deveden korkmak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deveden korkmak gördüyseniz:

  • Hatta, özel yaşamınızı veya toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular birbirinden çok farklı bir görünüm veriyorsa, rekabetten kaçmayacağa benziyorsunuz.

Rüyada deveden korkmak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil deve görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşuna binmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiftleşen deve görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve kesilmesini görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine inanılır.

Rüyada deve yumurtası görmek yaşamını kolaylaştıracağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü devekuşu görmek rahata kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulur.

Rüyada deveyle konuştuğunu görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments