Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare zehiri içmek

Rüyada fare zehiri içmek

Rüyada fare zehiri içmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare zehiri içmek gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Rüyada fare zehiri içmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına inanılır.

Rüyada fare zehir görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada fare zehiri yemek o işin tüm risklerini göze alacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli fare görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına inanılır.

Rüyada fare zehiri görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek yeni bir haneye sahip olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare zehiri almak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehir içmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments