Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare zehiri almak

Rüyada fare zehiri almak

Rüyada fare zehiri almak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, galibiyetlerinin artacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada fare zehiri almak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Rüyada fare zehir görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına inanılır.

Rüyada fare zehiri içmek küskünlük yaşanacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada fare zehiri yemek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına delalettir.

Rüyada zehirli fare görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hayatını yoluna sokacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare zehiri görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare zehiri almak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, başarısızlıklara düşeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalettir.

Rüyada zehirsiz akrep görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments