Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir içmek

Rüyada zehir içmek

Rüyada zehir içmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada zehir içmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Rüyada zehirli süt içmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan zehiri içmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehir içmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare zehiri içmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada zehirli su içmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada yılanın zehir attığını görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli karınca görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına alamet eder.

Rüyada soba zehirlenmesi görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments