Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir sıkmak

Rüyada zehir sıkmak

Rüyada zehir sıkmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada zehir sıkmak gördüyseniz:

  • Kafanızda gerçekçi veya gerçekçi olmayan endişeler oluşabilir.

Rüyada zehir sıkmak büyük rahatlık yaşanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli gaz görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli ot yemek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada zehirli mantar yemek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehir yutmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirli kaplumbağa görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments