Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yaralamak

Rüyada fare yaralamak

Rüyada fare yaralamak sıkıntının günden güne artacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret eder.

Rüyada fare yaralamak gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada fare yaralamak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada bir kişiyi yaralamak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada birini tabancayla yaralamak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada yılan yaralamak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kendini yaralamak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla adam yaralamak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada silahla birini yaralamak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, refaha erileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada eşini yaralamak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, çocuklar gibi şen olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments